Isporuka proizvoda

Rok isporuke

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac, radi potvrde porudžbine i Vaših podataka (najčešće za 2-3 radna dana).

Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne radne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana.

Za porudžbine čije se plaćanje vrši virmanski, uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine. Uobičajeno vreme za isporuku je maksimalno 5 radnih dana.

Preuzimanje pošiljke

Pošiljke se kurirskom službom donose na adresu naručioca u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku, o čemu ćete biti obavešteni sms porukom od strane kurirske službe. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i potvrdite da robu primate u viđenom stanju, odnosno da ne postoje vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Ukoliko na dogovorenoj adresi ne uspe da izvrši isporuku robe, uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na datoj adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog ne uručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Za iznose preko 5.000 rsd poštarina je uključena u cenu porudžbine. Za manje iznose kupac je u obavezi da plati poštarinu direktno kuriru pri preuzimanju isporuke. Ukoliko izaberete opciju plaćanja pouzećem a iznos porudžbine je manji od 5.000 rsd pored poštarine plaćate i uslugu otkupa robe. Minimalna cena otkupa je 120 RSD.