Zamena proizvoda

Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam veličina ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 11 2394 224 ili nam pošaljite email na adresu: online@flylondonsrbija.rs. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala. Isto tako, ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 11 2394 224.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi. Zamena artikla se vrši u roku od par dana.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata DIP-Trade d.o.o.

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.