O nama - FlyLondon Srbija

O nama


DIP-TRADE d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano 1998. godine. U svom višegodišnjem poslovanju bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom obuće, odeće, aksesoara, sportske  opreme i pratećeg programa i proizvodnjom naočara za sunce.

U našoj ponudi možete pronaći brojne svetske robne marke obuće i aksesoara vrhunskog kvaliteta koje zastupamo. Robne marke obuće koje zastupamo su FLY LONDON, SOFTINOS, FOREVA, ASPORTUGUESAS, LEMON JELLY, TATUAGGI, JJ HEITOR, HELENE ROUGE, EXCEED, THE FLEXX, TAKE ME, RIA MENORCA, MARILA, STARLOVE, ART, VERBENAS, BEARPAW, ALPE, EL NATURALISTA, FLEX&GO, SAYDO, TREZETA, WALKEMORE, HOGEL, ALIAS, BOS & CO kao i STARLING HATS.

Robne marke koje se bave proizvodnjom kožne galanterije a nalaze se u našoj ponudi su UGGARI, PULICATI i BADOLATO.
U našoj ponudi nalaze se naočare za sunce robnih marki FLY LONDON EYEWEAR i DIP SUNGLASSES.


Pozicioniranje

Organizovan tim ljudi Dip - Trade-a obezbedio je dobar položaj u direktnoj distribuciji robnih marki koje zastupa na tržištu Srbije i regiona. Možete nas pronaći i kod komšija jer su sa nama i Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija. Među našim partnerima se nalaze poznati lanci maloprodajnih objekata i sportskih radnji. Pored intenzivnog rada na širenju distributivne mreže radimo i na razvijanju sopstvenih maloprodajnih objekata. U Beogradu imamo 6 maloprodajnih objekta FLY LONDON, tri u strogom centru grada jedan maloprodajni objekat na Novom Beogradu u TC Novi Mercator, jedan na Zvezdari u BEO Shopping centru i jedan u TC GALERIJA. U Novom Sadu imamo jedan maoprodajni objekat u samom centru preko puta Srpskog narodnog pozorišta. Kako bismo vam bili što bliže, uvek radimo na tome da se širimo.
 

Proizvodnja

FLY LONDON EYEWEAR, DIP SUNGLASSES

Saradnja sa kompanijom robne marke Fly London dovela je do razvijanja nove proizvodne linije - naočara za sunce. Nosilac same ideje kao i dizajna jeste tim DIP-TRADE, što je kasnije omogućilo samoj kompaniji da razvije svoju modnu liniju naočara DIP SUNGLASSES.


Vizija

DIP-TRADE želi da svojim partnerima, kao i krajnjim potrošačima ponudi iz svog asortimana proizvode koji dominiraju svojom autentičnošću, udobnošću, kreativnim stilom i maštovitim dizajnom.